Začetek Filatelija Razglednice tiskarne Šeber

Obrazec za prijavoZadnje na forumuCouldn't connect to the forum database.

Razglednice tiskarne Šeber PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Sreda, 30 Maj 2012 09:43
VabiloRazglednicetiskarneSeber-internet

Galerija2 obvešča, da 8. junija 2012 izide knjiga RAZGLEDNICE TISKARNE ŠEBER, kartofila in avtorja knjige Pepija Krašne iz Postojne.

Ob tej priložnosti bo predstavljena tudi osebna znamka, pisemska ovojnica z dotiskom in priložnostni poštni žig ter filatelistična razstava z motivi razglednic, znamk in žigov, ki so jih v svet ponesle razglednice Šebrove tiskarne.

Prosimo, da o tem dogodku obvestite vaše člane. Vemo, da vsi ne morejo priti na predstavitev, zato lahko na naš e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. pošljejo svoje naročilo: Naročnikov naslov, tel. številko in podatek koliko kuvert in znamk se naroča,. ki jih lahko za naročnika damo požigosti z priložnostnim in dnevnim žigom, ter jih posljemo na naročnikov naslov.
Naročila pričakujemo do 8. junija, da lahko zagotovimo zadostno število znamk in termin žigosanja. Zaenkrat imamo zagotvljenih 400 kompletov.

Ob tej priložnosti se lahko naroči tudi knjiga, ki zajema razglednice iz 12 občin - Postojna, Ajdovščina, Cerknica, Divača, Hrpelje-Kozina, Ilirska Bistrica, Logatec, Pivka, Ribnica, Sežana, Trst in Vipava. Obseg knjige je 344 strani, Formata A4, po ceni 35 € + stroški pošiljanja.

Za vse dodatne informacije smo na voljo po E-pošti ali tel. 041 864 329 – kontaktna oseba je Bojan Novak v sak dan med 9.-12. in 15.-18. uro.


Zadnjič posodobil Torek, 10 Julij 2012 07:14
 
 

Ankete

Kaj prevladuje v vaši zbirki?