Začetek

Obrazec za prijavoZadnje na forumuCouldn't connect to the forum database.

Venerina pot v Radovljici PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Torek, 10 Julij 2012 07:14

Tudi letos se bomo predstavili na Venerini poti v Radovljici (http://www.radolca.si/venerina-pot-radovljica/). Ko se bo za en dan Radovljica spremenila v srednjeveško mesto, bo tam tudi naše društvo. Letos smo se potrudili in pripravili nov kovanec za 2 sciurusa. Osnutek si lahko ogledate. Na stojnici bo mogoče dobiti tudi lanski kovanec za 1 Sciurus, tako da vsi željni srečanja z zbiratelji in vabljeni na stojnico.

sciurus_kovanec_2012

Za vse, ki vam je filatelija pri srcu, smo tudi letos pripravili OPD z znamko društva. Tudi letos imamo novo podobo veverice. Opazite razliko? Vsi člani društva lahko OPD prejmete na sejmu in tudi vsi tisti, ki boste to tam postali.

zaopd

Vabljeni!

Zadnjič posodobil Torek, 10 Julij 2012 07:14
 
Nova pravila za registracijo na forum PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Torek, 13 Marec 2012 15:45
Spoštovani uporabniki foruma in vsi tisti, ki bi to radi postali. V zadnjih mesecih se na forum vsak dan registrira preko 50 novih uporabnikov. V večini gre za načrtovane vdore, ki izkoriščajo varnostne luknje programske opreme. V lanskem letu se nam je zgodilo, da smo omogočili vstop na forum uporabniku, ki je distribuiral oglase farmacevtskih izdelkov. Ker taki vdori motijo uporabo foruma smo spremenili politiko včlanitve v forum Društva zbirateljev Sciurus (http://forum.sciurus.si).
Ob registraciji na forumu Vas prosimo, da na društveni elektronski naslov ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ) sporočite Vaše izbrano uporabniško ime. Administrator Vam bo v najkrajšem možnem času omogočil dostop do foruma.
Res je, da do foruma ne boste mogli dostopati takoj. Vendar pa s tem ukrepom varnost in nemoteno delo bistveno povečamo ter skrajšamo čas administriranja foruma.
Hvala za razumevanje.
 
Izdaja znamk Januar 2012 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Peter Kramar   
Petek, 27 Januar 2012 14:12

z27012012-2Pošta slovenije je danes izdala letošnji prvi set znamk. Z znamko znamenite osebnosti so posvetili pisateljici Miri Mihelič. Izdana je bila znamka iz serije ljudske noše, tokrat iz Bohinja. Letos vstopamo v leto Zmaja, zato so, kot sedaj vsako leto to počastili z znamko. Izdana je bila tudi voščilna znamka v obliki srca kot mala pola desetih znamk. Natisnjen je bil tudi blokec s počastitvijo 70. letnice ograditve Ljubljane z bodečo žico.

 

Več ...
 
«ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 


Ankete

Kaj prevladuje v vaši zbirki?
 

Prisotni na strani

Prisotni 15 gostov .